Interieur Design op maat - Bouwgroep Symons

MAATWERK IN STIJLVOL EN FUNCTIONEEL INTERIEUR

Onze service ‘Interieur op Maat’ biedt gepersonaliseerde interieuroplossingen die perfect passen

Interieur op Maat: Uw Visie, Onze Vakmanschap

Bij Bouwgroep Symons begrijpen we dat elk huis uniek is, net als de wensen van onze klanten. Onze service ‘Interieur op Maat’ biedt gepersonaliseerde interieuroplossingen die perfect passen bij uw stijl en functionele behoeften.

Waarom Kiezen voor Bouwgroep Symons?

 • Persoonlijke Aanpak: Wij luisteren naar uw wensen en werken samen met u om uw droominterieur te realiseren.
 • Vakmanschap en Kwaliteit: Ons team van ervaren vakmensen gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor duurzame en prachtige resultaten.
 • Aandacht voor Detail: Van het eerste ontwerp tot de finale afwerking, elk detail wordt zorgvuldig overwogen.
 • Complete Service: Wij bieden een volledige service, van ontwerp tot installatie, zodat uw project soepel en stressvrij verloopt.

Uw Droominterieur Wacht Bent u klaar om uw interieur te transformeren? Neem contact op met Bouwgroep Symons voor een vrijblijvende offerte. Samen maken we van uw huis een thuis, met op maat gemaakte interieuroplossingen die uw persoonlijke stijl en behoeften weerspiegelen.

 • Dressings: Elegantie en Orde

  Onze op maat gemaakte dressings zijn een toonbeeld van elegantie en efficiëntie. Ontworpen om uw kleding en accessoires overzichtelijk te houden, passen onze dressings naadloos in uw ruimte, of het nu gaat om een grote slaapkamer of een compacte hoek.

 • Opbergkasten: Slimme Opbergruimte

  Vergeet rommel en geniet van een opgeruimd huis met onze op maat gemaakte opbergkasten. Of u nu extra ruimte nodig heeft in de woonkamer, keuken of hal, wij zorgen voor een stijlvolle en praktische oplossing.

 • Keukenrenovaties: Van Functioneel tot Fantastisch

  Uw keuken is het hart van uw huis. Wij brengen nieuw leven in uw bestaande keuken met een op maat gemaakte renovatie die functionaliteit en stijl perfect combineert.

 • Trappen: Stijlvol en Stevig

  Een trap is meer dan alleen een functioneel element; het is een belangrijk onderdeel van uw huis. Onze op maat gemaakte trappen zijn niet alleen veilig en stevig, maar ook een esthetisch statement.

 • Parketvloeren: Warmte en Karakter

  Niets overtreft de tijdloze schoonheid van een houten vloer. Onze bamboe parketvloeren, op maat gemaakt en vakkundig gelegd, voegen warmte en karakter toe aan elke kamer.

 • Tafels: Het Centrum van uw Huis

  Een op maat gemaakte tafel van Bouwgroep Symons is meer dan een meubelstuk; het is een centrum van samenzijn. Wij ontwerpen en vervaardigen bamboe tafels die perfect passen bij uw levensstijl en interieur.