Tiny house - Bouwgroep Symons

Een Natuurlijke Keuze voor Uw Droomproject

Innovatief en Duurzaam Bouwen

Uw Droom, Onze Expertise Bij Bouwgroep Symons geloven we in een persoonlijke aanpak. Elk project is uniek en verdient onze volledige aandacht. Van ontwerp tot realisatie, wij staan garant voor vakmanschap, innovatie en een vlekkeloze service.

Duurzaam Bouwen, Toekomst Denken Wij zetten ons in voor duurzaamheid in elk aspect van onze bouwprojecten. Door te kiezen voor ecologische materialen en energie-efficiënte oplossingen dragen we bij aan een betere toekomst.

Klaar om uw droomproject te starten met Bouwgroep Symons? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons samen bouwen aan uw toekomst!

  • Tiny House Bouwen

    Bij Bouwgroep Symons specialiseren we ons in het creëren van innovatieve, duurzame en prachtig ontworpen Tiny Houses. Ons doel is om compact wonen te transformeren in een luxe ervaring, waarbij elke vierkante meter optimaal benut wordt zonder in te boeten aan comfort en stijl. Zo bouwen wij vakantiewoningen, zorgwoningen, verplaatsbare tiny houses, …

  • Uitbreiding van Bestaande Woningen

    Wij begrijpen dat uw huis met de tijd mee moet groeien. Onze dienst ‘Uitbreiding van Bestaande Woningen’ is speciaal ontworpen om uw huidige woonruimte te vergroten en te verbeteren, met oog voor kwaliteit en functionaliteit. Onze op maat gemaakte aanbouwoplossingen zijn perfect voor het uitbreiden van uw woonruimte. Denk hierbij ook aan dakuitbouw of het aanbouwen van een stijlvolle erker!

  • Houtskeletbouw – Sterk, Snel en Energiezuinig

    Wij zijn trots op onze expertise in houtskeletbouw, een bouwmethode die sterkte, snelheid en energie-efficiëntie combineert. Onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit maakt ons tot een voorkeurspartner voor uw houtskeletbouw projecten. Bij Bouwgroep Symons werken we nauw samen met u vanaf het ontwerp tot de voltooiing, zodat uw visie werkelijkheid wordt.