Bouwen voor paarden - Bouwgroep Symons

RENOVATIE EN NIEUWBOUW OP MAAT

Meer dan 30 Jaar Ervaring

 • Eén contactpersoon voor al uw renovatieprojecten, groot of klein.

 • Volledige transparantie in prijzen – altijd binnen uw budget, geen onvoorziene kosten.

 • Complete zekerheid met de ABR-polis (Alle Bouwplaats Risico’s verzekering).

 • Proactief advies en begeleiding. Totaalservice op maat.

Bouwgroep Symons is gespecialiseerd in het coördineren van maneges en paardenstallen , zowel in totaal nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. De laatste 20 jaar zijn er behoorlijk mooie projecten gerealiseerd samen met een sterk bouwteam. Sinds enkele jaren is er een uitbreiding gekomen van de bijhorende woningen bij de paardencomplexen in houtskeletbouw. Deze houtskeletbouw wordt in nieuwbouw of in renovatieprojecten toegepast.

De speciale toepassing van houten spanten in het manegebouw vraagt zeker zijn aandacht en is uniek in België. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van bouwprojecten, dit heeft geleid tot zeer mooie creatieve bouwwerken waar iedereen die eraan mee heeft gewerkt fier op mag zijn.

Zo zijn wij als Bouwgroep Symons actief aanwezig in verschillende sectoren binnen de paardenwereld en beschikken wij over een uitgebreid gamma aan diensten die we aan onze klanten kunnen aanbieden.

 • Bouwen van Paardenstallen

  Dankzij onze combinatie van vakmanschap en de passie voor het paard kunnen we de paardenstal van uw dromen realiseren. Onze service in het bouwen van paardenstallen is speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen – of u nu een particuliere paardenliefhebber bent of een professionele ruiter. Ontdek hieronder wat ons uniek maakt.

 • Bouwen van Paardenboxen

  Bij Bouwgroep Symons zetten we ons in voor het leveren van de hoogste kwaliteit in het bouwen van paardenboxen. Ons doel is om een perfecte omgeving voor uw paarden te creëren, waarbij veiligheid, comfort en esthetiek samenkomen. Lees verder en ontdek wat ons aanbod in paardenboxen uniek maakt.

 • Plaatsen van Houten Spanten

  Bouwgroep Symons is trots om een baanbrekende ontwikkeling in de bouwsector voor te stellen: onze innovatieve houten spanten. In samenwerking met vooraanstaande partners hebben wij een product ontwikkeld dat uniek is in België en al is toegepast in prestigieuze projecten. Ontdek hieronder de kenmerken en voordelen van onze houten spanten.

 • Opstarten van Nieuwbouw Projecten

  Onze jarenlange ervaring in de bouwsector heeft ons in staat gesteld om een breed scala aan nieuwbouwprojecten met succes te voltooien. Deze ervaring garandeert dat we elk project met kennis en zekerheid benaderen, wat resulteert in hoogwaardige realisaties. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om uw visie werkelijkheid te maken. Bij Bouwgroep Symons zijn we trots op onze jarenlange ervaring en talrijke succesvolle realisaties in nieuwbouwprojecten.

 • Renovatie van Bestaande Paardenstallen

  Onze expertise strekt zich uit over een breed scala van projecten. Of het nu gaat om het renoveren van oude boerderijen, garages, woningen of zelfs cafés, wij hebben de vaardigheden en ervaring om elk type gebouw om te vormen tot een functionele en aantrekkelijke paardenstal. Wij begrijpen de groeiende behoefte aan transformatie van traditionele boerderijen naar moderne paardenbedrijven. Onze ervaring en deskundigheid garanderen dat uw renovatieproject zowel huidige behoeften vervult als toekomstbestendig is.

 • Bouwen van Schuilstallen voor Paarden

  U kan ons contacteren voor het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige schuilstallen voor paarden. Wij begrijpen het belang van een veilige, comfortabele en duurzame schuilplaats voor uw edele dieren. Onze schuilstallen zijn ontworpen om uw paarden te beschermen tegen weersinvloeden en om een rustige en gezonde omgeving te bieden. Elke schuilstal wordt op maat ontworpen, rekening houdend met de specifieke behoeften van uw paarden en de kenmerken van uw terrein. Ons team van deskundige bouwers zorgt voor een vakkundige en efficiënte bouw, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten.

 • Plaatsen van Hoefslagkeringen

  Onze dienst voor het plaatsen van hoefslagkeringen is ontworpen om rijbanen veiliger en gebruiksvriendelijker te maken. Of u nu een privé-rijbaan heeft of een professionele trainingsfaciliteit beheert, onze op maat gemaakte hoefslagkeringen bieden de perfecte balans tussen veiligheid en duurzaamheid. Bij Bouwgroep Symons begrijpen we het belang van veiligheid en functionaliteit in de paardensport.

 • Poetsplaatsen voor Paarden

  Bij Bouwgroep Symons begrijpen we het belang van een goede poetsplaats voor het welzijn van uw paarden. Onze dienst voor het ontwerpen en bouwen van poetsplaatsen voor paarden combineert functionaliteit met comfort, zowel voor de paarden als hun verzorgers. Of het nu gaat om een eenvoudige, praktische ruimte of een meer geavanceerde voorziening, wij staan garant voor een oplossing die past bij uw specifieke behoeften.

 • Rubberen Muur- en Vloerbekleding in Paardenboxen

  Bouwgroep Symons biedt een essentiële dienst aan voor paardenliefhebbers: het installeren van rubberen muur- en vloerbekleding in paardenboxen. Deze service is gericht op het verbeteren van het comfort en de veiligheid van uw paarden, terwijl het ook bijdraagt aan een hygiënische en onderhoudsvriendelijke omgeving. We gebruiken duurzaam, schokabsorberend rubber van topkwaliteit dat bestand is tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken is. Onze rubberbekleding wordt op maat gesneden en geïnstalleerd, zodat het perfect past in elke paardenbox, ongeacht de afmetingen.

 • Aanmaken en Inrichting Zadelkamers

  Breng orde en stijl in uw zadelkamer met Bouwgroep Symons. Gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van zadelkamers, waarbij we functionaliteit combineren met een elegante uitstraling. Onze service is gericht op het creëren van een georganiseerde, veilige en aantrekkelijke ruimte voor al uw paardrijuitrusting. Elke zadelkamer wordt zorgvuldig ontworpen om aan uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren te voldoen, met optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ons team zorgt voor een slimme indeling met voldoende opbergruimte, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot uw uitrusting en deze veilig kunt opbergen.

 • Prieeltjes voor in de Piste

  Onze prieeltjes worden op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de stijl en de functionele behoeften van uw paardenpiste. Deze charmante toevoegingen bieden niet alleen een esthetisch element aan uw rijgebied, maar zijn ook functioneel, ideaal voor toeschouwers of als rustpunt voor ruiters. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige plaatsing van het prieel, met oog voor detail en respect voor uw bestaande piste-inrichting.

 • Omheiningen Plaatsen voor Weides en Paddocks

  Veiligheid en kwaliteit voor uw weides en paddocks met Bouwgroep Symons. Onze gespecialiseerde dienst richt zich op het leveren en installeren van hoogwaardige omheiningen, ontworpen om uw paarden veilig te houden en tegelijkertijd het landschap te verfraaien. Wij bieden een scala aan omheiningsopties, aangepast aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om houten hekken, draadomheiningen, of elektrische afrasteringen. Ons team van deskundige installateurs zorgt voor een snelle en efficiënte installatie, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten.