Houten spanten - Bouwgroep Symons

Revolutionaire Houten Spanten van Bouwgroep Symons

Bouwgroep Symons is trots om een baanbrekende ontwikkeling in de bouwsector voor te stellen: onze innovatieve houten spanten. In samenwerking met vooraanstaande partners hebben wij een product ontwikkeld dat uniek is in België en al is toegepast in prestigieuze projecten. Ontdek hieronder de kenmerken en voordelen van onze houten spanten.

Samenwerking en Innovatie: Een Stap Vooruit

In samenwerking met BDA Engineering, Dupac, en MetsäWood hebben we een unieke oplossing ontwikkeld in de wereld van houtconstructies. Deze innovatie positioneert ons als een voorloper in de sector en biedt onze klanten een product dat nergens anders in België te vinden is.

Bewezen Succes: Prestigieuze Projecten

Onze houten spanten hebben hun waarde al bewezen in de praktijk. Ze zijn succesvol toegepast in vijf prestigieuze projecten, wat onze expertise en de betrouwbaarheid van onze producten onderstreept.

Design: Esthetiek ontmoet Functionaliteit

Het design van onze houten spanten is slank en esthetisch aantrekkelijk, waardoor ze een ideale keuze zijn voor projecten waar uitstraling een belangrijke rol speelt. Het bijna onzichtbare verbindingssysteem draagt bij aan een gestroomlijnd en modern uiterlijk.

Veelzijdige Toepassing: Industrieel en Meer

Deze houten spanten zijn niet alleen mooi, maar ook uiterst functioneel. Ze zijn geschikt voor allerlei industriële gebouwen en loodsen, waarbij ze zowel esthetische als structurele voordelen bieden.


Ontdek de Mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe onze houten spanten uw project kunnen transformeren? Neem contact op met Bouwgroep Symons voor meer informatie of een offerte. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw project.


Bouwgroep Symons: Waar Innovatie en Design Samensmelten in Houtconstructies.

Meer interessante artikels

Gerelateerde Berichten